• Simulatoare Medicina Umana


 • Toate structurile și detaliile anatomice sunt reprezentate în detaliu. Modelul are următoarele caracteristici:
  Reprezentare anatomic corecta a scheletului uman
  Reprezentarea tuturor detaliilor anatomice, a fisurilor, foraminei și a proceselor
  Craniul poate fi desfacut în trei părți

  Detalii.. • Proiectat pentru a fi utilizat cu pacienți standardizați sau manechine medicale, acest simulator oferă toate funcțiile unui pulsoximetru de mână. Când sonda este pusă pe deget, oximetrul afișează saturațiile și pulsurile în concordanță cu scenariile proiectate, iar semnalele sonore variabile sunt create pentru a adăuga realismul.

  Detalii..


 • Simulatorul pentru nefrolitotomia percutanata (PCNL) oferă posibilitatea unică de a învăța și de a exersa toate tehnicile chirurgicale pentru extragerea pietrelor de la rinichi.
  Pentru o pregătire optimă și eficientă am dezvoltat un element care este rapid și ușor de schimbat. Elementul de antrenament LSN simulează in mod realist secțiunea relevanta a corpului uman, în combinație cu accesoriile necesare și unitatea de bază.

  Detalii..


 • Cel mai bun Simulator medical pentru trainingul de îndepărtare a pietrelor, sisteme de stent, cateterizare, plasarea firului de ghidare, ureteroscopie flexibilă și semi-flexibilă și multe altele.
  Componentele: vezica urinara cu uretere, bazinul renal, precum și sistemul de caliciu integrează și simulează un mediu anatomic realist.

  Detalii..


 •  

  De la prima tăiere si pana la cusătură, acest simulator pentru exersarea  laparoscopiei are calitatea de a oferi oportunități de formare in zona chirurgicală minim invazivă. Cu acest simulator de chirurgie laparoscopică poate fi simulat antrenamentul uscat pe țesuturi reale.

  Detalii..


 • Hysteroscopia permite medicului să determine orice modificări anormale ale uterului și, dacă este necesar, să le îndepărteze chirurgical. De cele mai multe ori, medicii tineri se confruntă cu provocarea de a folosi corect acest instrument (histeroscop) și, de asemenea, de a recunoaște structurile bolnave. Simulatorul pentru histeroscopie este dispozitivul perfect pentru auto-învățarea, auto-educarea și pregătirea de sarcini in scopul diagnosticarii și terapiei în ginecologie. Substratul pentru exersare LSU, adauga uterelor fibroame și polipi și permite exersarea practică a terapiei.

  Detalii..


 • Oferim stația de lucru LST, complet echipata, pentru toate dispozitivele de training , care este independentă de echipamentul clinic. Stația de lucru are o sursă de lumină, un monitor cu PC integrat, un sistem cu cameră de filmat și software pentru vizualizare.

  Detalii


 •    Laparo Analytic este un trainer pentru formare in laparoscopie. Acesta a fost conceput astfel încât să îmbunătățească semnificativ procesul de învățare prin introducerea unei evaluări automate a exercitiului efectuat și a posibilității de urmărire a curbei de învățare. Dispozitivul este dedicat în principal pentru lucrul cu mai mulți utilizatori în centrele medicale de simulare.

  Detalii


 • Este un capnograf pentru simularea pacienților cu respirație ventilată și spontana. Atunci când tubulatura capnografică de tip sidestream este conectată la un manechin ventilat, respirațiile sunt detectate de simulatorul de capnografie. Atunci când tubulatura capnografică de tip sidestream este conectată la un manechin ventilat, respirațiile sunt detectate de simulatorul de capnografie.

  Detalii


 • Se prezinta sub forma unui torso adult in marime naturala.
  Simulatorul avansat pentru managementul cailor aeriene ofera in plus fata de toate caracteristicile modelelor standard.umflarea limbii si laringospasm.
  Studenții pot fi confruntati acum cu provocările suplimentare cu care se intalnesc în lumea reală.Acest trainer de management al căilor aeriene simulează un pacient neanesteziat pentru practicarea tehnicilor de intubare, ventilație, aspirație și resuscitare cardio-pulmonara.

  Detalii..


 • Acest model de exersare a injectării are cele mai multe vene injectabile.
  Venele și pielea bratului pot fi înlocuite.
  In plus, brațul este mobil, pentru a permite elevului să dezvolte abilități de manipulare.
  Următoarele vene pot fi punctionate:
  - Basilic
  - Metacarpal dorsal
  - Median basilic
  - Cephalic

  Detalii..


 • Simulatorul pentru nastere Sophie și mama este conceput pentru simularea nașterii cefalice, a nașterii in prezentatie pelviana și pentru demonstrarea distociei de umăr.
  Atat pelvisul mamei cat si fetusul sunt fabricate dintr-un material care imita extrem de realist tesuturile umane ca si textura si consistenta, creand o experiență tactilă unica, extrem de realistă la simularea nașterii.

  Detalii..


 • Simulatorul pentru nastere asistata cu ajutorul instrumentelor de vacuum Lucy si mama este conceput special pentru medicii care doresc să simuleze  nasterea cu ajutorul instrumentale cu vid.
  În colaborare cu expertul de renume mondial în nasterea cu ajutorul instrumentale cu vid, profesorul Aldo Vacca, Simulatorul a fost proiectat pentru a reproduce cu exactitate experiența tactilă a utilizării vidului.

  Detalii..


 • Simulatorul pentru obstetrica Charlie si mama  este conceput special pentru medicii care evaluează dilatarea cervicală și prezentatia fetală.
  Utilizatorul plasează pur și simplu colul uterin peste capul lui Charlie și apoi îl întinde până se obține dilatarea dorită.

  Detalii..


 • Simulatorul ginecologic va prezinta o reprezentare extrem de realistă a organelor reproducătoare feminine.
   Făcut dintr-un material care imita extrem de realist tesuturile umane ca si textura si consistenta permite efectuarea procedurilor uzuale, cum ar fi palparea cu ambele maini, recoltarea de material biologic de la nivelul colului si uterului precum și utilizarea speculului.

  Detalii..