• Simulator avansat pentru managementul cailor aeriene


 • Se prezinta sub forma unui torso adult in marime naturala.
  Simulatorul avansat pentru managementul cailor aeriene ofera in plus fata de toate caracteristicile modelelor standard.umflarea limbii si laringospasm.
  Studenții pot fi confruntati  acum cu provocările suplimentare cu care se intalnesc în lumea reală.
  Acest trainer de management al căilor aeriene simulează un pacient neanesteziat pentru practicarea tehnicilor de intubare, ventilație, aspirație și resuscitare cardio-pulmonara.
  Anatomia reală și reperele anatomice foarte realistice includ dinții, limba, faringele oral și nazal, laringele, epiglota, aritenoizii, corzile vocale false, corzile vocale reale, traheea, plămânii, esofagul și stomacul. Simulatorul vă permite să practici intubația orală, digitală și nazală, precum și E.T., E.O.A., P.T.L., L.M.A., E.G.T.A., Combitube® și inserția King System.
  Aplicarea presiunii asupra cartilajului cricoid modifică poziția traheei și închide esofagul, permițând practicarea realistă a manevrei Sellick. Prezinta puls la carotida.
  Cu poziția sa ușor anterioară, limba umflata și corzile vocale, acest Simulator avansat este un trainer  excelent atât pentru instruirea introductivă, cât și pentru cea avansată.
  Tehnicile de aspirație și inflația adecvată pot fi exersate și evaluate. Dispune de componente durabile, robuste și plămâni bifurcate.
  Permite atat practicarea procedurilor de resuscitare cardio-pulmonara cat și a managementului căilor respiratorii.
  Include lubrifiant cu pompa de pulverizare și căile aeriene inferioare.