• Simulator complet pentru nastere - Sophie si mama


 • Simulatorul pentru nastere Sophie și mama este conceput pentru simularea nașterii cefalice, a nașterii in prezentatie pelviana și pentru demonstrarea distociei de umăr. 

  2

  Atat pelvisul mamei cat si fetusul sunt fabricate dintr-un material care imita extrem de realist tesuturile umane ca si textura si consistenta, creand o experiență tactilă unica, extrem de realistă la simularea nașterii.

  Modelele necesită o lubrifiere generoasă cu lubrifianți pe bază de apă. Simulatorul se livreaza cu un set de lubrifianti recomandati de noi. 

  Veți observa că vaginul are o dimensiune realistă care se întinde pentru a se acomoda cu fătul, cu o dilatare foarte realistă a perineului.

  Când utilizați Simulatorul complet pentru nastere – Sophie si mama , veți avea de obicei doi cursanti care operează modelul. Unul va împinge fătul prin canalul de naștere al mamei Sophiei, în timp ce celălalt o va manevra pe Sophie.

  Fetusul Sophie are un schelet metalic complet, care îi oferă durabilitate și îi permite să se miște realist atunci când practicati manevre, cum ar fi brațul nucal.

  Simulatorul de obstetrică Sophie și mama ei au de asemenea la dispoziție, optionale care îi cresc utilitatea.

  O placentă și uterul post partum pot fi achiziționate separat, care permit simularea îndepărtării manuale a placentei. În plus, un uter de hemoragie post-partum este disponibil separat care permite cursantului să simuleze sângerarea după naștere. Aceasta se folosește cu sânge propriu, care nu este toxic, și nu pateaza.

  Simulatorul complet pentru nastere Sophie si mama este confecționat dintr-un material foarte moale, foarte elastic și foarte rezistent.
  Nu contine latex. Este ușor de curățat și urmând instrucțiuni simple de întreținere va asigurati că modelele vor dura mult timp.De asemenea, sunt ușor de reparat dacă sunt deteriorate accidental.

  Simulatorul complet pentru nastere Sophie si mama se livreaza cu:
  – Pelvisul de nastere
  – Fetusul
  – Lubrifiant 2L, pudra de talc si sange artificial 1L

  Optional se pot comanda Uterul postpartum, Placenta si Uterul postpartum hemoragic si alte Consumabile.
  Puteti urmari aici un videoclip de prezentare al produsului: