• Simulator de nastere asistata cu ajutorul instrumentelor de vacuum - Lucy si mama


 • Simulatorul pentru nastere asistata cu ajutorul instrumentelor de vacuum Lucy si mama este conceput special pentru medicii care doresc să simuleze  nasterea cu ajutorul instrumentale cu vid.

  În colaborare cu expertul de renume mondial în nasterea cu ajutorul instrumentale cu vid, profesorul Aldo Vacca, Simulatorul a fost proiectat pentru a reproduce cu exactitate experiența tactilă a utilizării vidului.
  Permite clinicianului să se concentreze asupra eliberarii capului fetusului. Forma capului lui Lucy respectă cu exactitate măsurătorile pe care profesorul Vacca le-a luat de la numeroase capete fetale de-a lungul mai multor ani, astfel încât fontanelele sunt așezate cu exactitate pe capul modelat și pot fi simțite cu ușurință.

  Simulatorul pentru nastere asistata cu ajutorul instrumentelor de vacuum  Lucy si mama este realizat dintr-un material foarte moale, foarte elastic și foarte rezistent. Nu contine latex. Este ușor de curățat și urmând instrucțiuni simple de întreținere va asigurati că modelele vor dura mult timp.
  De asemenea, sunt ușor de reparat dacă sunt deteriorate accidental.

  Simulatorul complet pentru nastere Lucy si mama se livreaza cu:
  –    Pelvisul de nastere
  –    Capul fetusului
  –    Lubrifiant 2L si pudra de talc
  Optional se pot comanda si alte Consumabile.


  Puteti urmari aici un videoclip de prezentare al produsului: