• Test rapid Antigen pentru diagnosticarea COVID-19 (Sars-Cov-2)


 • Certificare CE/ ISO9001/ ISO13485
  Acuratete a diagnosticului <99%

  Testul pentru antigenul noului coronavirusului (2019-nCoV) este utilizat pentru detectarea calitativa a noului antigen al coronavirusului (COVID-19) în exsudat nazo-faringian, numai pentru utilizare in vitro. Pe baza curentelor cercetari epidemiologice, perioada de incubatie este de 1-14 zile, in cele mai dese cazuri intre 3 si 7 zile. Principalele simptome sunt: febra, oboseala si tuse seaca. Congestia nazala, secretiile nazale, durerile in gat, mialgia si diareea sunt, de asemenea, simptome intalnite in unele cazuri.
  Antigenul este in general detectabil in probele respiratorii superioare in timpul fazei acute a infectiei.

  PRINCIPII DE FUNCTIONARE
  Acest kit se bazeaza pe principiul reactiei foarte specifice a anticorpului-antigen si tehnologia de analiza imunocromatografica de prelucrare a aurului coloidal. Reactivul contine anticorp monoclonal COVID-2019 prefixat în zona de testare (T) de pe membrana si anticorpul monoclonal COVID-2019 acoperit pe eticheta tampon-amestec de aur colloidal. Proba este picurata în sonda si reactioneaza cu anticorpul monoclonal COVID-2019 care este legat de particulele de aur colloidal pre-acoperite la testare. Apoi amestecul este cromatografiat în partea superioara cu efecte capilare. Daca este pozitiv, anticorpul marcat cu particule de aur colloidal se va lega mai întâi de virusul COVID-2019 din esantion în timpul cromatografiei. Apoi conjugatii sunt legati de monoclonalul anticorp COVID-2019 fixat pe membranasi apare o linie rosie în
  zona de test (T). Daca este negativ, nu exista nici o linie rosie in zona de test (T). Daca proba contine antigenul COVID-19 sau nu, o linie rosie apare in zona de control (C). Linia rosie ce apare in zona de control (C) este standard pentru a verifica daca proba este suficienta sau daca procesul de cromatografie este normal, de asemenea, este folosita pentru controlul intern al reactivului.  COMPONENTE de unica folosinta:

  1.Caseta de testare – contine anticorp monoclonal anti-COVID-19 (25 bucati)
  2.Tub de extractie + picurator (25 bucati)
  3.Betisor cu tampon pentru recoltare 4.Sticluta cu reactiv (25 bucati)
  4. Sticluta cu reactiv (25 bucati)
  5.Punga autosigilanta pentru ambalare individuala (25 bucati)
  6.Instructiuni de folosire EFEC (25 bucati)