• Test rapid Antigen pentru diagnosticarea COVID-19 (Sars-Cov-2)-saliva


 • Certificare CE/ ISO9001/ ISO13485
  Acuratete a diagnosticului <99%


    Kitul de testare a salivei antigenului COVID-19 este utilizat pentru detectarea calitativă a noului antigen al coronavirusului (COVID-19) în proba de salivă, numai pentru utilizarea in vitro.

  Noile coronavirusuri aparține genului β. COVID-19 este o boală infecțioasă respiratorie acută. Oamenii sunt, în general, predispusi la infectie. În prezent, pacienții infectați cu noul coronavirus sunt principala sursă de infecție; persoanele infectate asimptomatic pot fi de asemenea, o sursă infecțioasă. Pe baza investigației epidemiologice actuale, perioada de incubație este de 1 până la 14 zile, mai ales de 3 până la 7 zile. Principalele manifestări includ febră, oboseală și tuse uscată. Congestia nazală, curgerea nasului, durerea în gât, mialgia și diareea se regăsesc în câteva cazuri.
  Antigenul este în general detectabil la probele respiratorii superioare în timpul fazei acute a infecției. Diagnosticul rapid al infecției cu SARS-CoV-2 va ajuta profesioniștii din domeniul sănătății să trateze pacienții și să controleze boala mai eficient și mai eficient.

  Principii de actiune

  Reactivul conține anticorp monoclonal COVID-19 pre-fixat în zona de testare (T) pe membrană și anticorp monoclonal COVID-19 acoperit pe eticheta tampon-amestec de aur coloidal. Proba este picurată în sondă și reacționează cu anticorpul monoclonal COVID-19 care este legat de particulele de aur coloidal pre-acoperite la testare. Apoi, amestecul este cromatografiat în sus cu efecte capilare. Dacă este pozitiv, anticorpul marcat de particule de aur coloidale se va lega mai întâi de virusul COVID-19 din probă în timpul cromatografiei. Apoi conjugații sunt legați de anticorpul monoclonal COVID-19 fixat pe membrană și apare o linie roșie în zona de testare (T). Dacă este negativ, nu există linie roșie în zona de testare (T). Indiferent dacă proba conține antigen COVID-19 sau nu, va apărea o linie roșie în zona de control al calității (C). Linia roșie care apare în zona de control al calității (C) este standardul pentru validitatea testului și servește ca si control intern.

  COMPONENTE de unica folosinta:

  1.Caseta de testare – contine anticorp monoclonal anti-COVID-19
  2.Tub de reactie
  3.Recipient pentru recoltarea salivei
  4.Sticluta cu reactiv 5.Pipeta 6.Instructiuni de folosire