• Test rapid pentru diagnosticarea COVID-19 (Sars-Cov-2)-igM-igG


 • Certificare CE/ ISO9001/ ISO13485
  Acuratete a diagnosticului <99%

  Anticorpul IgM este primul anticorp care apare în sistemul imunitar al organismului în timpul infecției. Detecția anticorpului IgM specific coronavirusului în stadiul de infecție acută are avantajele unui diagnostic precoce, de o acuratete ridicata, capabil să determine dacă suspecții sunt infectați. Prin urmare, detectarea anticorpului IgM împotriva noului coronavirus are o semnificație clinică importantă pentru a controla eficient răspândirea pe scară largă a noului coronavirus. Anticorpul IgM se produce la cateva zile după infecția cu virus și poate fi detectat din prima saptamana, rezultatul negativ indicand faptul că nu există infecție sau ca infectia e într-un stadiu foarte timpuriu sau chiar în faza de recuperare. Anticorpul IgM este primul anticorp care apare în imunitatea umorală și este un semn al unei infecții recente.
  Anticorpul IgG va apărea în sistemul imunitar al organismului în timpul infecției. Anticorpii IgG apar în general în jur de 2-4 săptămâni de la infectare, se mențin mai mult timp si scad lent, concentrația ramanand relativ ridicată. Detectarea anticorpului de IgG COVID-19 are avantajul identificării cu acuratete a infecției anterioare cu coronavirus. Prin urmare, identificarea de anticorpi coronavirus IgG are o foarte mare importanta în investigarea epidemiologică. Anticorpul IgG apare mai târziu decât anticorpul IgM și atinge apogeul în aproximativ patru săptămâni. Ramane în corp mult timp și este un semn al unei infecții anterioare.
  Testul COVID-19 (Sars-Cov-2) IgM/ IgG a fost determinat prin imunocromatografia cu aur coloidal. Detecteaza anticorpii în ser uman, plasmă și probe de sânge. Dacă în proba sunt prezenți anticorpi COVID-19 IgM sau IgG, anticorpii formează mai întâi anticorpii COVID-19 IgM/IgG și complexe de antigen cu noul antigen coronavirus marcat pe placa de aur.
  Când complexul migrează către linia de detecție, acesta se combină cu anticorpul anti-IgM / lgG fixat acolo pentru a forma linia de detectare, iar excesul de markeri de aur se leagă de anticorpul policlonal la linia de control al calității pentru a forma linia de control al calității. Prin urmare, când proba conține anticorp COVID-19 IgM / lgG, vor apărea două sau trei linii vizibile. Când în proba nu au existat anticorpi IgM/IgG COVID-19, se formeaza doar o linie vizibilă la linia de control al calității.


  Fiecare set individual de testare contine:

  1 x Tester Covid-19

  1 x Sticluta reactiv
  1 x Ac
  1 x Pompita pentru recoltarea sangelui
  1 x Servetel dezinfectant cu alcool
  1x punguta autosigilanta pentru ambalare individuala
  1 x prospect – instructiuni de folosire

  Caracteristici:
  1.Proba: ser, plasmă, sânge
  2. Screening rapid pentru infecția cu coronavirus în 15 minute
  3. Nu este necesar echipament aditional, fiind potrivit pentru toate tipurile de screening pe teren
  4. Reduce riscul de compromitere a probei
  5. Diagnostic rapid, tratament precoce, scurtează ciclul bolii
  6. Kitul este transportabil și depozitabil la temperatura camerei
  7. Reduce volumul de muncă în situații epidemice

  Adresabilitate:

  1.Centre pentru controlul și prevenirea bolii, in ambulatoriu și in screeningul de urgență pentru diagnosticare rapida
  2. Spitale si alte Instituții medicale
  3. Institutii de invatamant cu profil medical
  4. Instituții guvernamentale cu atributii in screeningul coronavirus
  5. Farmacii