ANATOMIE

Masa de anatomie

Afișajul de înaltă rezoluție permite utilizatorilor să vizualizeze concepte medicale complexe mai viu decât înainte. În plus, masa are un suport motorizat care oferă reglarea înălțimii și înclinării pentru o experiență de vizionare personalizată. Cu roți blocabile care oferă 360 de grade de libertate, masa este, de asemenea, ușor de transportat și depozitat.

Masa medicală MH dispune, de asemenea, de un dispozitiv de calcul de înaltă performanță conceput special pentru cerințele profesioniștilor medicali și studenților. Oferă capabilități de procesare excepționale care îi permit să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai complexe software medicale.

Atlas anatomie VR

Peste 13.000 de structuri modelate cu precizie oferă un mediu complet pentru scopuri profesionale. Suplimentat de animații ale mușchilor, pacienții tăi vor înțelege imediat cum vor fi efectuate procedurile medicale.

Combinația dintre atlasul anatomic complet și vizualizatorul 3D DICOM face ca acest produs să fie unic. Realitatea virtuală este un instrument de schimbare a jocului pentru vizualizarea datelor DICOM. Profesioniștii din întreaga lume pot analiza scanările CT și RMN împreună în realitate virtuală – la fel de ușor ca și cum ar fi unul lângă altul în sala de operație.

Vizualizator DICOM

Algoritmii inovatori de la Human Anatomy VR pot restabili seria 2D de scanare CT și RMN și pot crea un model 3D pe care îl puteți vedea în VR ca și cum pacientul ar fi chiar în fața dvs. Caracteristica avansată Cutting vă permite să tăiați modelul în timp real în orice plan pentru a accesa toate structurile interne. Selectați orice tip de țesut cu funcția Windowing.

Acțiunile corpului animate

Peste 500 de animații în mișcare sunt gata pentru a fi studiate, din orice unghi, pentru vizualizări, spre deosebire de orice alt format. Animațiile pot fi vizionate în modul special cu detalii ridicate (mod Ant) cu alți utilizatori conectați.

Clasă virtuală

Economisiți timp și bani. Întâlnește-te, lucrează și studiază împreună – chiar și în timpul blocării. Funcția de colaborare multi-utilizator vă permite să conectați până la 100 de persoane într-o singură cameră, unde puteți organiza o prelegere pentru pacienții, colegii sau studenții dvs. Avatarurile 3D vă permit să vedeți și să auziți fiecare utilizator conectat ca și cum ați fi împreună în cameră – oriunde în lume se află acel utilizator.

Modul furnică

Privește adânc în anatomia umană pentru a dezvălui cele mai mici detalii cu modul Ant. Utilizatorul se micșorează practic în dimensiune și călătorește prin corpul uman dezvăluind cele mai discrete detalii.

Modul de testare

Testează-ți studentii direct și ușor în VR folosind Web Test Manager. Evaluarea automată a succesului elevilor la test economisește timp prețios. Rezultatele includ date statistice, care vă permit să îmbunătățiți eficiența predării.
Scroll to Top

office@marotamedical.ro