OBSTRETICA – GINECOLOGIE

Sophie si Mama Sophiei
Simulator de nastere

Modelul de nastere Sophie and Sophie’s este proiectat pentru simularea nașterii cefalice, a nașterii pe culcare și a distociei umerilor. Este realizat dintr-un material extrem de realist, asemănător cărnii, care creează o experiență tactilă extrem de reală atunci când simulează nașterea.

Modelul MODEL-med® Sophie and Sophie’s Mum Birth Simulator Versiunea 4.0 are, de asemenea, suplimente disponibile care îi sporesc utilitatea. O placentă și un uter post-partum pot fi achiziționate separat, ceea ce permite îndepărtarea manuală a placentei să fie simulată. În plus, un uter cu hemoragie postpartum este disponibil separat, care permite utilizatorului să simuleze sângerarea după naștere. Acesta este utilizat cu propriul sânge al MODEL-med, care este netoxic și se spală din cârpă.

Placenta

Se poate achizitiona separat o placenta cu cordon care permite simularea indepartarii manuale a placentei. Acesta poate fi achiziționat separat sau ca parte a trusei de îndepărtare manuală a placentei (kit MRoP).

Uterul postpartum

Un uter postpartum poate fi achiziționat separat, ceea ce permite îndepărtarea manuală a placentei să fie simulată.
NOTĂ: Uterul din acest kit nu are punctele de sângerare ale uterului din trusa PPH.

Trusa pentru hemoragie postpartum (PPH)

Este disponibil un kit de hemoragie postpartum care permite simularea sângerării după naștere. Acesta este utilizat cu sângele netoxic al MODEL-med care se spală din cârpă. Disponibil în sticle de 1, 2 și 5 litri.

Model piele colorata

Sophie și mama ei sunt, de asemenea, disponibile într-o opțiune de piele închisă la culoare, cu același material moale, foarte elastic și foarte durabil pentru care sunt bine-cunoscute MODEL-med.

Simulatorul de examinare
obstetricală a mamei lui Charlie
și Charlie

Simulatorul de examinare obstetricală a mamei MODEL-med® Charlie și Charlie este conceput special pentru medicii pentru a evalua dilatația cervicală și prezentarea fetală. Utilizatorul pur și simplu plasează colul uterin peste capul lui Charlie și apoi îl întinde până când se obține dilatarea dorită. Simulatorul de examinare obstetricală a mamei MODEL-med® Charlie și Charlie vine cu trei cervice, care sunt, de la stânga la dreapta, primipara, edematos și multipara. După lubrifierea colului uterin cu un lubrifiant chirurgical pe bază de apă, capul poate fi introdus în deschiderea din spatele modelului. Folosind această metodă, utilizatorul poate avea orice prezentare fetală și dilatare cervicală dorește.

Capul lui Charlie

Capul lui Charlie poate fi achiziționat separat în cazul în care modelul este deteriorat sau deplasat. Charlie și mama lui sunt disponibile și în opțiunea noastră de piele închisă la cerere.

Colul uterin - Primipara

Un col uterin primipara poate fi achiziționat separat în cazul în care este deteriorat sau deplasat.

Colul uterin - Multipara

Un col uterin multipara poate fi achiziționat separat în cazul în care este deteriorat sau deplasat.

Colul uterin - Edemat

Un col uterin edematos poate fi achiziționat separat în cazul în care este deteriorat sau deplasat.

Simulatorul de naștere instrumental
al mamei lui Lucy și Lucy

Modelul MODEL-med® Lucy and Lucy’s Mum Instrumental Delivery Birth Simulator este conceput special pentru medicii pentru a simula practicarea nașterii instrumentale cu vacuum și forceps. În colaborare cu expertul de renume mondial în livrarea cu vid, profesorul Aldo Vacca, simulatorul de naștere instrumental de naștere MODEL-med® Lucy și Lucy’s Mum a fost proiectat pentru a simula cu exactitate experiența tactilă de utilizare a vidului. Acesta permite clinicianului să se concentreze asupra eliberării capului. Forma capului lui Lucy aderă cu precizie la măsurătorile pe care profesorul Vacca le-a luat pentru numeroase capete fetale de-a lungul multor ani, astfel încât fontanelele sunt plasate cu precizie pe capul turnat și pot fi ușor simțite.

Simulator ginecologic

Simulatorul ginecologic MODEL-med® este o simulare extrem de realistă a organelor reproducătoare feminine. Fabricat dintr-un material foarte real, permite medicului să practice proceduri de zi cu zi, cum ar fi palparea bi-manuală, frotiul Papanicolau și utilizarea speculumului.

Pentru a schimba un uter, puneți pur și simplu o cantitate mică de lubrifiant pe colul uterin și glisați uterul în cavitatea din spatele modelului până când se așează în vagin. Este atât de ușor. Pentru a schimba un alt uter, pur și simplu glisați pe cel actual afară și glisați în cel pe care îl doriți.

Simulatorul ginecologic MODEL-med® este realizat dintr-un material foarte moale, foarte elastic și foarte durabil. Este ușor de curățat și respectarea instrucțiunilor simple de întreținere asigură ca modelele să reziste mult timp. De asemenea, sunt ușor de reparat dacă sunt deteriorate accidental.

Hysteroscopy-Trainer
LS80

Histeroscopia (oglindă uterină) permite medicului să detecteze modificări anormale ale uterului și, dacă este necesar, să le îndepărteze chirurgical. Adesea, tinerii medici se confruntă cu provocarea de a ghida și opera corect instrumentul necesar (histeroscopul), dar și de a recunoaște structurile patologice.

Cu Hysteroscopy Trainer LS80, operațiunile esențiale ale oglinzii uterine pot fi învățate și antrenate. Pentru producătorii de instrumente și dispozitive, Hysteroscopy Trainer LS80 ar trebui să facă parte din echipamentul fix. Fie la ateliere, târguri sau direct la clinica clientului, cu acest dispozitiv de instruire vă puteți convinge practic grupul țintă de avantajele produselor dumneavoastră.
Scroll to Top

office@marotamedical.ro