LAPAROSCOPIE

Apex Pro

Cea mai recentă soluție hibridă de la LAPARO a fost creată prin combinarea cunoștințelor și experienței profesioniștilor și inginerilor cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Simulatorul hibrid este o soluție inovatoare la scară globală. Combină realitatea virtuală cu antrenamentul abilităților fizice. În ciuda complexității sale, trainerul oferă abilități manuale și proceduri de antrenament extrem de simple și intuitive, o selecție largă de module de instruire, scenarii pentru desfășurarea antrenamentului în realitate virtuală și o serie de tutoriale care ghidează utilizatorul pas cu pas ca un antrenor personal.

Simulare chirurgicală realistă

Laparo Apex PRO este un simulator hibrid revoluționar care combină atât realitatea virtuală, cât și formarea modulului fizic pentru a oferi o experiență de antrenament cuprinzătoare și de neegalat. Este primul simulator laparoscopic din lume care este dedicat și pregătirii în chirurgia pediatrică, oferind o oportunitate unică pentru cursanți de a câștiga experiență și expertiză valoroasă în acest domeniu provocator.

Simulare chirurgicală realistă

Deblocați potențialul pregătirii chirurgicale pediatrice cu Laparo Apex Pro. Acest simulator avansat este adaptat nevoilor chirurgilor pediatri, oferind instruire cuprinzătoare în cele trei proceduri pediatrice cele mai frecvent efectuate. Cursanții își pot perfecționa abilitățile, de la stăpânirea tehnicilor esențiale până la navigarea în anatomia delicată, totul într-un mediu realist și captivant. Simulările realiste ale Laparo Apex Pro și feedback-ul în timp real permit chirurgilor să dezvolte expertiză în chirurgia pediatrică și să îmbunătățească rezultatele pacientului.

Analytic

Laparo Analytic duce cutiile de instruire pentru laparoscopie la un nivel superior. Este o stație de lucru cu drepturi depline destinată utilizării în centre de simulare medicală și spitale și a fost proiectată în strânsă colaborare cu chirurgi pentru a fi utilizată de chirurgi. Dispozitivul include soluții personalizate și de ultimă oră pentru formarea chirurgiei laparoscopice în instituțiile de învățământ din întreaga lume și dispune de software și tehnologie care face salturi în îmbunătățirea calității instruirii.

Advance Station

Căutați un simulator laparoscopic de încredere, cu un set complet de instrumente și module de antrenament care să facă față antrenamentului zilnic? Faceți cunoștință cu LAPARO Advance Training Station, care este dedicată centrelor de simulare medicală, universităților și spitalelor. Antrenorul de chirurgie minim invazivă constă dintr-o stație de antrenament independentă, echipată cu un computer all-in-one cu ecran tactil. Aveți nevoie să vă transportați stația de antrenament dintr-o cameră în alta? Nicio problemă, baza dispozitivului a fost echipată cu roți pentru a fi ușor.

Advance Portable

Căutați un antrenor laparoscopic de înaltă calitate, care poate funcționa ca o stație de antrenament cu drepturi depline oriunde îl luați? Faceți cunoștință cu LAPARO Advance Portable, care a fost proiectat având în vedere durabilitate și portabilitate. Antrenorul are o carcasă mare, rezistentă, atașată la o bază solidă. Am dezvoltat acest dispozitiv în colaborare cu chirurgi practicanți pentru utilizare în instituții, centre de simulare medicală și în spitale. LAPARO Advance este soluția perfectă pentru situațiile în care procedurile laparoscopice trebuie practicate frecvent, iar antrenorul trebuie să rămână portabil și ușor de depozitat.

Laparoscopy-Trainer
LS70 2.0

Antrenorul de laparoscopie este potrivit pentru pregătirea de bază a urologilor, ginecologilor și chirurgilor (torace, abdomen). Trunchiul este în poziția obișnuită OP. De la exerciții uscate până la orice intervenție chirurgicală laparoscopică pe țesuturi reale pot fi învățate abilități.

Antrenorul de laparoscopie se deosebește de sistemele cunoscute prin faptul că simulează situația chirurgicală specifică, dar și mai multe persoane, poziționate în mod realist, se pot antrena împreună. Astfel, încă de la început, lucrul mână în mână a doi chirurgi poate fi antrenat optim. De asemenea, sunt fezabile tehnicile cu acces multiplu. Dispozitivul de antrenament este potrivit atât pentru sisteme robotizate, cât și pentru sarcini convenționale.

Trainer basic

Cursul de bază Samed Laparoscopy este un curs de auto-studiu pentru viitorii laparoscopiști și cei care doresc să-și extindă abilitățile. Folosind un sistem de carduri și o carte de instruire, pot fi învățate și antrenate abilități simple, de la coordonarea instrumentelor și orientarea pe monitor până la coaserea vaselor (anastomoze, bypass-uri).
Scroll to Top

office@marotamedical.ro