ANATOMIE

Masa de anatomie

Afișajul de înaltă rezoluție permite utilizatorilor să vizualizeze concepte medicale complexe mai viu decât înainte. În plus, masa are un suport motorizat care oferă reglarea înălțimii și înclinării pentru o experiență de vizionare personalizată. Cu roți blocabile care oferă 360 de grade de libertate, masa este, de asemenea, ușor de transportat și depozitat.

Masa medicală MH dispune, de asemenea, de un dispozitiv de calcul de înaltă performanță conceput special pentru cerințele profesioniștilor medicali și studenților. Oferă capabilități de procesare excepționale care îi permit să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai complexe software medicale.

ATHENA HUB

Educație medicală așa cum nu ai mai văzut până acum. Athena HUB este rezultatul unei lucrări conjugate între specialiști în anatomie și poartă în linia sa de produse pentru instrumente educaționale, cum ar fi un cadavru virtual, atlas anatomic uman și atlas anatomic veterinar cu mai mult de 8 animale. Cunoașteți toate produsele noastre și tehnologiile de educație pentru sănătate.
RADIOLOGIE

ATHENA DICOM EXPERT

Athena DICOM Expert a fost conceput pentru a fi mai mult decât un simplu vizualizator DICOM. Software-ul a fost dezvoltat pentru a obține o productivitate mai mare, fiabilitate și precizie a rezultatelor. În plus, facilitează accesul la imaginile DICOM de oriunde, fie că este vorba de o unitate USB, DVD-uri, discuri locale, server PACS și chiar de pe serverul Cloud.

Vizualizarea mai multor serii

Vizualizați mai multe serii în același timp, fie în modul original, reconstruit sau 3D. Sincronizați toate vederile cu ajutorul liniilor de referință și vizualizați toate punctele în același timp, indiferent de manipularea aplicată. Rapid și fiabil, cu o interfață clară și intuitivă, permite accesul la funcții cu câteva clicuri și comenzi rapide personalizabile atât pe mouse, cât și pe tastatură.

MPR și MPR non-ortogonal

Funcția MPR vă permite să deschideți cele trei vederi principale – Sagital, Axial și Coronal – cu doar un clic. În plus, puteți vizualiza felii din orice direcție și poziție dorită, utilizând instrumentul de rotire MPR.
Lista rapidă și intuitivă de pacienți, cu elemente din studii, note favorite, notificări din studii noi și urmăriri ale descărcărilor și încărcărilor. Vizualizatorul DICOM cu cea mai bună organizare a listei de pacienți.
Scroll to Top

office@marotamedical.ro