UROLOGIE

Resection-Trainer
TUR-P/BT LS10 3.0

Simulatorul de rezecție poate fi utilizat împreună cu toate rezectoscoapele. O caracteristică specială sunt substraturile de antrenament oferite de Samed GmbH. Substraturile de antrenament stocabile asigură o rezecție practică, cu diferențe insesizabile fată de rezecția reala.
Seria de antrenament de rezecție LS10 este potrivită pentru a învăța și antrena toate metodele obișnuite de rezecție:

Biyani Urethrotomy
Trainer LS20

Uretrotomia Biyani – Trainer este primul dispozitiv de antrenament din lume care face posibilă antrenamentul terapiei în uretra (fantă uretrale) conform lui Sachse și Otis (numai cu tehnica de tăiere cu cuțit). Antrenorul poartă numele lui Shekhar Biyani de la NHS UK, deoarece a avut ideea unui astfel de dispozitiv de antrenament.

PCNL-Trainer
LS40 2.0

Acest dispozitiv de antrenament a fost special dezvoltat pentru nefrolitopaxia percutanată (PCNL) și permite învățarea sigură și realistă a acestei metode de terapie în urologie.

Sistemul simulează un pacient predispus cu detaliile corporale adecvate procedurii. Un modul de antrenament intern (substrat de antrenament LSN) cu corp renal integrat, stratul de piele de deasupra și un mediu special de umplere între ele, fac posibilă efectuarea tuturor tehnicilor chirurgicale până la extracția pietrelor la rinichi.

Trainerul PCNL oferă oportunitatea unică de a învăța și de a pregăti toți pașii individuali necesari într-un mod practic. De la localizare și puncție cu sau fără suport cu ultrasunete, prin dilatarea canalului de puncție până la extracția ulterioară a pietrei și/sau fragmentarea pietrei cu diferitele lor tehnici.

Datorită materialelor moi și flexibile, puncția sistemului cavității renale și dilatarea ulterioară a canalului sunt ușor posibile. În rinichi sunt deja prezente calice de rinichi și un pelvis renal. Accesul extern la pelvisul renal permite introducerea unui cateter ureteral cu balon.

În funcție de uzură, modulul de antrenament (substratul de antrenament LSN) este pur și simplu schimbat după procedură și astfel se restabilește pregătirea operațională. Costurile ulterioare sunt astfel reduse, iar timpul de nefuncționare este redus.

Dacă este necesar un sistem de cameră, sistemul complet format din suport echipament, un monitor cu ecran tactil cu PC și o cameră de antrenament este soluția optimă. Camera este pur și simplu atașată la endoscopul existent. O sursă de lumină și o fibră optică completează sistemul.

EndoUro-Trainer
URS LS50 3.0

Complexitatea de astăzi a endourologiei, managementul timpului și standardele înalte de calitate impun cerințe mari asupra competențelor medicilor curători. Formarea eficientă este și va fi crucială în viitor pentru a răspunde acestor cerințe. EndoUro Trainer permite o învățare realistă, antrenament și prezentare a unei varietăți de sarcini de diagnostic și terapeutice în zona vezicii urinare-ureter-rinichi. Este o soluție compactă pentru predare și instruire.

GINECOLOGIE

Hysteroscopy-Trainer
LS80

Histeroscopia (oglindă uterină) permite medicului să detecteze modificări anormale ale uterului și, dacă este necesar, să le îndepărteze chirurgical. Adesea, tinerii medici se confruntă cu provocarea de a ghida și opera corect instrumentul necesar (histeroscopul), dar și de a recunoaște structurile patologice.

Cu Hysteroscopy Trainer LS80, operațiunile esențiale ale oglinzii uterine pot fi învățate și antrenate. Pentru producătorii de instrumente și dispozitive, Hysteroscopy Trainer LS80 ar trebui să facă parte din echipamentul fix. Fie la ateliere, târguri sau direct la clinica clientului, cu acest dispozitiv de instruire vă puteți convinge practic grupul țintă de avantajele produselor dumneavoastră.
GASTROENTEROLOGIE

Colonoscopy-Trainer
LS90

Colonoscopy-Trainer LS90 este un sistem de antrenament pentru examinări de diagnostic și tratamente terapeutice în zona colonului. În colon există polipi precum și carcinoame. În model, o secțiune specifică a colonului cu patologii poate fi înlocuită folosind modelele diagnostice și terapeutice dovedite LSD. Aceasta oferă utilizatorului diverse opțiuni de instruire pentru a învăța procedurile unui tratament, precum și orientarea asupra sistemelor de imagistică și îndrumarea instrumentelor utilizate.
LAPAROSCOPIE

Laparoscopy-Trainer
LS70 2.0

Antrenorul de laparoscopie este potrivit pentru pregătirea de bază a urologilor, ginecologilor și chirurgilor (torace, abdomen). Trunchiul este în poziția obișnuită OP. De la exerciții uscate până la orice intervenție chirurgicală laparoscopică pe țesuturi reale pot fi învățate abilități.

Antrenorul de laparoscopie se deosebește de sistemele cunoscute prin faptul că simulează situația chirurgicală specifică, dar și mai multe persoane, poziționate în mod realist, se pot antrena împreună. Astfel, încă de la început, lucrul mână în mână a doi chirurgi poate fi antrenat optim. De asemenea, sunt fezabile tehnicile cu acces multiplu. Dispozitivul de antrenament este potrivit atât pentru sisteme robotizate, cât și pentru sarcini convenționale.

Trainer basic

Cursul de bază Samed Laparoscopy este un curs de auto-studiu pentru viitorii laparoscopiști și cei care doresc să-și extindă abilitățile. Folosind un sistem de carduri și o carte de instruire, pot fi învățate și antrenate abilități simple, de la coordonarea instrumentelor și orientarea pe monitor până la coaserea vaselor (anastomoze, bypass-uri).
Scroll to Top

office@marotamedical.ro